SEA

Zoekmachine marketing

Op het moment dat een klant op zoek is naar een product of dienst, dan bekijken ze vaak alleen de eerste pagina van bijvoorbeeld Google. En staat jouw website niet in de zoekresultaten op deze pagina, dan is de kans groot dat ze nooit met jouw bedrijf in aanraking komen. Zoekmachine marketing zorgt ervoor dat jouw bedrijf beter vindbaar is voor potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Er zijn twee mogelijkheden om door middel van zoekmachine marketing goed vindbaar te zijn in Google. Dit kan door middel van zoekmachine optimalisatie en door betaalde advertenties via Google Ads.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dat betekent: alle activiteiten die bijdragen aan het verbeteren van de organische vindbaarheid binnen zoekmachines. Met SEO scoort jouw website hoger in Google zonder dat je er advertentiekosten voor betaalt. Wij optimaliseren jouw website op zo’n manier dat deze gegarandeerd een hogere positie in Google en andere zoekmachines behaalt. Hier betaal je geen kosten per klik voor, maar krijg je toch heel veel extra bezoekers.

Google Ads (SEA)

Online adverteren draait om relevantie. Als adverteerder wil je jouw potentiële klant de juiste boodschap op het juiste moment laten zien. Hier ligt de kracht van zoekmachinemarketing. Of je nou stuurt op zichtbaarheid of verkopen, wij zorgen dat jouw doelstellingen gerealiseerd worden.

Social advertising

Vandaag de dag is social media een onmisbaar communicatiekanaal in bijna iedere online marketing strategie. Social media is veel meer dan Facebook. Wat te denken van Linkedin, YouTube of Instagram, Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder. En dat biedt kansen voor bedrijven.

zoekresultaten