Missie

Overweeg je om marketing en communicatie een vaste plek te geven in je organisatie? Praat dan eerst eens met FlowOnline, zodat je zelf kunt bepalen wat voor jou het beste werkt.

Wat doet FlowOnline ?

Wij starten met een aftrap, een soort enquête waarin we doelen en wensen vastleggen. Vervolgens geven wij een lijn en route aan en gaan concreet aan de slag. We beginnen altijd met Google Analytics. Hierin formuleren we onze doelen, kijken waar we staan en interpreteren gegevens uit het verleden naar de doelen van de toekomst. Deze worden met de opdrachtgever besproken. Wij zoeken content, verhalen en zorgen dat de organisatie de communicatiemiddelen krijgt die ze nodig heeft. Werkzaamheden kunnen bestaan uit social media, websitebeheer, SEA, communicatie met klanten, communicatiemiddelen, events en meer.

Door te luisteren naar de wensen en ideeën van de opdrachtgever en gericht vragen te stellen, worden deze zaken in kaart gebracht. Ook beperkingen horen daarbij, evenals een goede begroting en planning en afspraken over eventuele tussentijdse stappen. Niet ieder voorstel is direct een eindvoorstel. Tussentijdse ontwerpen, en het gesprekken daarover, kunnen nog noodzakelijk blijken om tot het juiste eindbeeld te komen.

Soms adviseren wij iemand in dienst te nemen. Dan kunnen wij helpen bij de werving en coachen tot de medewerker op niveau is. Dat doen we overigens ook wel bij medewerkers die al in dienst zijn maar marketing en communicatie als uitbreiding op hun functie krijgen.

Kortom: wij denken en doen graag met je mee!

Partner

Als partner helpen we continu bij het bedenken, realiseren en beheren van marketing- en communicatiemiddelen. We zijn flexibel, betrokken en schakelen snel. Bekijk ons proces, werk en tarief.

Wij kunnen alle door u gewenste beelden verzorgen. Samenwerking met tekstschrijvers, websitebouwers en drukkers maakt dat wij u desgewenst het gehele productieproces uit handen kunnen nemen en het eindproduct van een hoogwaardige kwaliteit kunnen verzorgen.