Adverteer met je webshop op Google tegen lage kosten.

Wil je meer websitebezoekers in je webshop tegen lagere advertentie kosten? En wil je adverteren via Google, Facebook, Amazon of Bol.com maar weet je niet waar je moet beginnen? Met je eigen online marketing manager van FlowOnline presenteer je je webshop scherp en op een professionele manier.

Effectief adverteren op Google
✅ Meer klanten, lagere kosten
✅ Gericht op Social Media Adverteren
✅ Meer klanten via Affiliate netwerken
✅ Lage kosten bij Google Ads campagnes
✅ Vergroot je verkoop via Bol.com en Amazon

Wat klanten vinden


Karin van Dokkumburg

“…Ik heb helemaal niets met cijfers maar dat ik meer verkoop sinds ik FlowOnline de advertentie laat beheren. Ik kijk maandelijks maar naar één cijfer; De ROAS. Wat geef ik uit? En wat krijg ik er voor terug? Daar gaat het mij om… 

Eigenaar Karinskast.nl

Leo Blom

“… Door onze grote assortiment en verscheidenheid aan doelgroepen was het noodzakelijk om ons naast adwords ook op andere platformen te richtenen. FlowOnline heeft ons erg geholpen onze focus goed te verdelen…”

Eigenaar Medigros.nl

Rob

“..Als affiliatewebsite wil je natuurlijk ook een hoog doorklikratio. Door mijn Google Adwords bureau ontdekte ik dat ik vooral de nadruk moest leggen op wat ik zelf toevoeg. In mijn geval was dat mijn eigen vakkennis..”

Oprichter Idealsoftware.nl


Waarom Adverteren met je webshop op Google en Marketplaces ?

✔️   Google Ads, Google Shopping

Winstgevende Google Ads advertenties opzetten door optimaal gebruik te maken van machine learning en de beste advertenties op de beste locaties laten zien.

✔️   Social Media adverteren

Door middel van slimme cookies volgen we jouw webshopbezoekers en facebook fans met relevante advertenties via Google of Social media en maken we van bezoekers klanten.

✔️   Affiliate netwerken

Speciale banners of zelfs je hele catalogus op de website van iemand anders presenteren? Via je Affiliate netwerken deel je je producten met andere websites. En je maakt alleen kosten als er een 100% verkoop uit komt.  

✔️   Marketplaces. Amazon, Bol.com

Wanneer je je producten presenteert op Bol.com, Amazon of Marktplaats krijg je meer bereik. Synchroniseer dagelijks automatisch met deze platformen. FlowOnline regelt het.

✔️   Webshop Analyse en strategie

Een complete scan van je webshop en je artikelbestanden We brengen de klantreis van je klanten in kaart. Je persoonlijke shopmarketeer helpt je met het optimaal inrichten van je webshop.

pork pie hoed

Een stap verder

FlowOnline

Herenslagen 9
8332 AL Steenwijk
06 – 1991 5638
info@flowonline.nl