30 seconds

Wat is 30 seconds ?

30 seconds is wellicht het leukste spel van alle spellen. Het is even oefenen, maar wanneer je de snelheid onder de knie hebt, vind je dit het leukste spel ooit. Roep zo hard als je kan, zelfs als je het antwoord niet weet. Raad wat jouw team je probeert te vertellen, lach, gier en brul.

Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als eerste de finish?

30 seconds junior

De Speciale kindereditie van dit spectaculair partyspel voor teams was het best verkochte bordspel van Bol.com in 2018. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Speciaal voor de kleintjes is er 30 seconds junior. Deze editie bevat begrippen die aantrekkelijk en begrijpelijk zijn voor jeugdige spelers. Zo zijn kinderen nu ook waardige tegenstanders!

Tactische tips: een halve minuut is erg kort. Begin met de begrippen waarvan jij denkt dat ze het makkelijkst te raden zijn. Hou rekening met de interesses van je teamgenoten. Weten ze weinig van sport, doe de sportgerelateerde begrippen dan als laatste.

Wees creatief. Als je teamgenoten iets niet weten, herhaal jezelf dan niet, maar probeer een andere manier te vinden om het begrip te omschrijven.

 

Leeftijd: 7-99 jaar.
Aantal spelers: +3. Duur: 30 minuten.

advertentie:

30 seconds best verkochte bordspel bij Bol.com in 2018
Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *