Dickies-rigger-boots

Daar zijn ze weer. Mijn winter werklaarzen van dit jaar. Niet omdat ik ze nodig heb. Ik ben geen bouwvakker of zo. Maar gewoon. Een beetje in de tuin, lopen met de hond of rond het voetbalveld. Mijn werklaarzen zijn mijn buitensloffen voor de winter.

Ze zijn nu nog een beetje nieuw en dat is jammer. Want het mooiste is als ze na enkele weken mooi open gaan staan en braaf wachten bij de achterdeur. Zo, dat ik er in één keer in kan stappen.

Veiligheidslaarzen en autorijden

Autorijden met mijn laarzen was even een dingetje maar gaat mij langzamerhand goed af. Al raad ik een ieder aan dit wel even rustig te oefenen. Met die stalen zolen krijgt je voet qua gevoel namelijk weinig feedback en dat is best wel even apart.

Ik doe nooit zo duur. Gewoon even op Google zoeken op “Werklaarzen” of “Rigger boots“.

Deze heb ik gekocht. Gewoon via Bol.com

Maar kan ook direct bij www.theproudhorses.nl.

 

 

De man en zijn laarzen
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *