lichtkrant-lightbox

Een retro Lichtkrant in je huiskamer.

Merken uit de jaren vijftig als Exota en Ranja staan sinds een paar jaar weer in de schappen van de supermarkt. De Fiat 500, gebaseerd op het model uit 1957, is het beste verkopende autotype van de Italiaanse fabrikant in Nederland. Het is een massale heimwee naar deze tijd. Het zijn de jaren waarin het leven nog open lag. Iedereen dacht dat het steeds beter zou gaan. Nieuwe techniek zou ons leven makkelijker maken en de bioscoop bracht de hele wereld naar ons toe.

Etrum Cinema lichtkrant

In grote lichtbakken met opmaak letters vertelde de bioscoop wekelijks welke droomwereld men deze week zou kunnen zien.

De Lightbox

Het is deze nostalgie die een opmars doet beleven aan een nieuw fenomeen. De Lightbox. Een kleine lichtbak waar je zelf letters in kan plaatsen en zodoende een sfeerverlichting hebt met een eigen boodschap.

ze zijn nu bijna overal te koop. Misschien iets voor jou ?

 

advertentie:
A4 Lightbox kopen
Lightbox bij Bol.com. € 20,50

De Lightbox lichtkrant. Een must-have in 2018
Getagd op:                    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *