Litebit crypto valuta broker

Cryptobroker Litebit registreert weer nieuwe klanten nadat ze op 22 december 2017 een klantenstop hebben moeten inlassen nadat 400.000 nieuwe klanten zich in slechts enkele weken tijd hadden aangemeld. Om een constant serviceniveau te kunnen garanderen, was Litebit gedwongen registraties te pauzeren. Uiteraard zal de dip die de Bitcoin de laatste week doormaakte de zaak hebben versneld

Waarom is Litebit zo populair ?

Er is bij Litebit geen limiet aan het aantal bestellingen dat u per dag kunt plaatsen. Er is wel een limiet per bestelling om het door u te ontvangen bedrag te kunnen garanderen. En Litebit accepteerd IDeal en MrCash bij ankopen Lekker eenvoudig. Maar het allerbelangrijkste is dat u uw cryptovaluta weer kan verkopen. U verkoopt Bitcoins en andere cryptocurrency gewoon terug aan LiteBit.eu in ruil voor euro’s of credits.

Registreer nu het weer/nog kan: https://www.litebit.eu

logo Litebit

Volg de Crypto koersen op Investing.com

investing.com

Terwijl de prijzen van Bitcoin en Ethereum enigszins zijn gestabiliseerd, bewegen de cryptomunten in de subtop alle kanten op. Afgelopen week heel hard naar beneden maar dat zegt bij cryptomunten niet veel. Wat marktwaarde betreft vormen de cryptomunten Bitcoin, Ethereum en Bitcoin Cash de top drie.

Dat is niet veranderd sinds Bitcoin op 1 augustus 2017 is gesplitst, maar andere sleutelspelers als Ripple, Litecoin en Dash vertonen wel enorme bewegingen

logo Litebit

 

Litebit accepteert weer nieuwe klanten.
Getagd op:                            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *