familie Pos

Het realityprogramma Helemaal Het Einde! van RTL 4 laat wekelijks de perikelen van drie Nederlandse families in Chili zien. Binnen een jaar moeten zij er een nieuw leven opbouwen en een bron van inkomsten aanboren. De familie Pos valt op door het snelle succes van hun wijnexportbedrijf.

De missie van de familie Pos is om de beste wijnen uit Chili naar Nederland te halen. En wat die beste wijnen dan zijn? Dat zijn de wijnen die ze zelf het lekkerste vinden en waar één ingrediënt de hoofdrol in speelt: SMAAK. De eerste wijn in hun Familie POS Collection, de sparkling wine brut, was daar het bruisende begin van. Gevolgd door de tweede succesvolle smaakmaker in de collectie, de sparkling wine rosé. Na hun lancering werden ze al snel de meest trendy bubbels van Nederland.

Door van tevoren slim na te denken over hun business, de juiste connecties te maken en vast te houden aan hun plan, heeft de familie Pos binnen de kortste keren de eerste deal binnen. Ze verkopen 45.000 flessen ‘Possecco’ aan Wijnvoordeel.nl. De voorverkoop gaat als een razende.

Familie Pos

Ga hier direct naar wijnvoordeel.nl

En dat vraagt om meer. Daarom mogen ook een witte en een rode wijn niet in de Familie POS Collection wijnen ontbreken. De nieuwe witte Sauvignon en de rode Merlot sluiten naadloos bij de sparkling wines aan: ook deze witte en rode POS zijn om van te genieten. Om vlinders in je buik van te krijgen. Vandaar ook het ontwerp van de fles voor deze nieuwe POS wijnen, dat de familie niet zomaar koos. Want in het Spaans is een vlinder een ‘mariPOSa’.

 

Laatste aflevering

Helemaal het einde, 18 december de laatste en tevens een dubbele uitzending van de familie Pos, familie van Kooij en familie van Wichens. Wie blijft er in Chili en wie komen er weer terug naar Nederland.
De familie Pos is voor de tweede keer gezamenlijk in Nederland om hun wijnen te promoten. Ilona was al een keer alleen terug geweest om hun bubbels, Posecco te promoten. Stephan heeft iets met zout geprobeerd en Tygo en Bjorn zijn al super blij met een ijsje en spreken volgens mij al redelijk spaans. Vamos. De familie is pos houdt van positieve zaken en mensen en willen dit door middel van hun benaming van hun wijnen uitstralen, wat volgens mij goed doet.

Inmiddels zijn de Pos wijnen in Nederland te verkrijgen.

Ik ben zeer benieuwd wat de gezinnen gaan doen. Familie van Kooij heeft een yoga boek uitgebracht en samen met Pablo en Hernan een Yogaschool opgezet. Er blijft bij mij één woord hangen en dat is dat ze vele mensen lief vinden. Jeroen is goed hersteld van zijn ongeluk aan zijn rug. Dean de oudste zoon van Linda en Jeroen heeft een relatie met Eva van Wichens, of had, dat is mijn niet helemaal duidelijk op dit moment. Dean had het af en toe behoorlijk moeilijk en wilde graag terug naar Nederland. Hij heeft Karel en An goed geholpen met het bouwen van hun huis van natuurlijke materialen. Jana en Inez staan veelvuldig model voor de mooie kledinglijn http://www.piplala.com/
Addy, Astrid, Eva, Esmee, Julia en Levi zijn druk met de orange waffle nadat Addy eerst een vinkje op zijn bucketlist kon zetten. Namelijk een eigen huis bouwen. De Orange Waffle kun je ook online verkrijgen https://theorangewaffle.com/bestellen/ en er gaat € 0,50 naar Chileense straatkinderen. Er is meteen een goed doel eraan gekoppeld nadat de familie op bezoek was geweest bij kansarme kinderen.

Nieuwe gezinnen

De 3 nieuwe gezinnen zijn ook bekend en gaan naar Kaapverdië, zij verblijven in safaritenten en wonen wat dichter bij elkaar dan de gezinnen die in Chili verbleven.
De familie Molenaar uit Haarlem bestaat uit Fleur (33), Ocke (48), Suus (5) en Wolf (3). Beide ouders komen uit het bedrijfsleven en hebben het in Nederland goed voor elkaar. Ze hopen in Kaapverdië wat losser te kunnen leven.
Maaike (38) en Bart (45) de Weijer uit Beverwijk hebben eerder tevergeefs geprobeerd in Portugal een nieuw leven op te bouwen dit verliep niet zoals ze wilden. Ze hebben ideeën genoeg en hopen iets te kunnen opzetten ind e horeca.
De familie Beerens uit Geertruidenberg met Jessica (32), Jasper (36), de tweeling Floor en Britt (7) en Joep (4). Zij willen de dagelijkse sleur doorbreken en meer het gezin centraal stellen. Jasper wil uitzoeken hoe het met zijn muzikale inslag zit en of hij daar wat mee kan.

Familie Pos. Successwijnen uit Chili
Getagd op:                        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *