verse oogst

Het is soms lastig om aan verse groente en fruit te komen. Met de Verse Oogst Box van The Greenery kun je dat wel garanderen en dat is prettig! De doelstelling van de verse oogst box is simpel. De logistieke kosten laag houden om daar versere produkten voor terug te krijgen.

Verse Oogst

Speciaal voor consumenten is het online platform Verse Oogst in het leven geroepen. Verse Oogst geeft consumenten extra achtergrondinformatie over de herkomst van de groente en fruit, stelt ze in direct contact met de telers en geeft inspiratie via recepten, bereidings- en bewaartips. Het vormt een extra bewijsvoering van de versheid en echtheid van de producten, verlaagt de drempel deze dagelijks te gebruiken en het geeft tegelijkertijd een beter inzicht in verschillende doelgroepen.

De Verse Oogst Box

De Verse Oogst Box. Zo van het land, zo op tafel! Via Verseoogst.nl vind je alles wat je moet weten over groente, fruit en de paddenstoelen. Je komt te weten waar het product groeit, hoe het wordt geoogst én wie het product teelt. Ook vind je complete productinformatie en de lekkerste recepten om de producten te bereiden. Via Verse Oogst, kom je op een gemakkelijke manier méér te weten over het verse product dat je in de winkel hebt gekocht.

Om het nog makkelijker te maken om genoeg groente, fruit en paddenstoelen binnen te krijgen biedt Verse Oogst de Verse Oogst Box aan met iedere week een mix van groente en fruit welke direct van het land komen. Elke week krijg je een propvolle box met daarin voor 3 of 5 dagen aan groente, fruit en paddenstoelen waarmee je de meest heerlijke recepten kunt maken. De box wordt iedere week gekoeld geleverd door PostNL met daarin leuke tips van de telers zelf over hun product.

De Verse Oogst Box is ideaal voor mensen die zonder veel moeite gezond willen eten. En met iedere week een verrassende groente of fruit eet je ook weer eens wat anders dan wat je normaal in de supermarkt kunt vinden. Het authentieke karakter van de Verse Oogst Box maakt hem uniek in het landschap van maaltijd en groente/fruit boxen.

Eenvoudig bestellen

Je geeft aan voor hoeveel personen, voor hoeveel dagen en kies eenmalig of wekelijks

 

Wat zit er in de verse oogst box

Ga hier naar de website van Verse Oogst. Direct van de teler

 

 

 

 

 

 

Verse oogst. Groente nieuwe stijl van the Greenery.
Getagd op:                        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *