De 5 beste elektrische tandenborstels

tandenborstel

Een tandenborstel is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Wil je een klassieke borstel van een paar euro van de Jumbo ? Of wil je een elektrische tandenborstel gebruiken die een deel van het werk voor je doet?  Volgens Mijn tandarts werken ze allebei even goed om je tanden schoon te maken. Maar een aangedreven tandenborstel kan je helpen sommige van uw slechte poetsgewoonten af te komen. Zoals het niet lang genoeg poetsen of bepaalde moeilijk bereikbare plekken te raken. Belangrijk is het vooral het aantal poetsbewegingen per minuut. Hoe meer hoe beter. Verder is de oplaadtijd en de batterijduur belangrijk. Niets zo vervelend als ‘s morgens vlak voor je weg moet met een lege tandenborstel staan.

Na wat research en navraag bij enkele tandartsen komen de volgende elektrische tandenborstels als goed tot zeer goed naar voren.

Foreo ISSA

Foreo ISSA

De ISSA tandenborstel van Foreo is een doorbraak in op batterijen werkende tandenborstels. In plaats van de gebruikelijke roterende borstel, gebruikt de ISSA een pulserende siliconenborstel die de bedrijfsclaims zijn 35 keer hygiënischer dan standaard borstelharen, het hoofd hoeft slechts één keer per jaar te worden vervangen en de lading duurt ongeveer 6 maanden. Volgens Foreo zelf: “Een complete mondverzorgingsoplossing, ISSA combineert Sonic Pulse Technology en een revolutionair siliconen ontwerp voor een poetservaring als geen andere. Krijg een wittere, stralender glimlach terwijl u uw tandvlees masseert met silicone borstelhaartjes die ongelooflijk zacht en ultra hygiënisch zijn.

Philips Sonicare DiamondClean

Philips Sonicare DiamondClean

“Tandenborstels zijn even individueel als auto’s, iedereen heeft een voorkeur, ik gebruik persoonlijk een Sonicare DiamondClean-tandenborstel”, zegt John Comisi, een tandarts in Ithaca, New York. “Ik ben dol op zijn tandenborstel met kleine diameter, met een timer van 2 minuten en een zeer handige reisetui.” Het is waarschijnlijk de elektronische tandenborstel die ik het meest aanbeveel. ”

Oral-B Pro 1000 Power tandenborstel

Oral-B-Black-Pro-1000-Power-Rechargeable-Electrische-tandenborstel-

“Ik hou van het Oral B Braun-penseel vanwege de omtreksactie op het tandoppervlak”, zegt David Tecosky, een in Philadelphia gevestigde tandarts. Een druksensor laat je weten wanneer je te hard poetst, en een in-handle timer pulseert elke keer 30 seconden om aan te geven dat het tijd is om naar een ander deel van uw mond te gaan.

Philips Sonicare Flexcare Plus tandenborstel

_philips-sonicare-flexcare-plus-rechargeable-electrische-tandenborstel

“Mijn favoriete tandenborstel is verreweg de Sonicare-tandenborstel”, zegt Laurence Grayhills, president-elect van de Florida Acadamy of General Dentistry in Wellington, Florida. “Het oscilleert heen en weer met een frequentie van ongeveer 20.000 cycli per seconde (dat is sneller dan ik kan doen met mijn hand en handtandenborstel). Hoewel de meeste tandenborstels mechanisch contact met het tandoppervlak vereisen om tandplak te verwijderen, werkt de Sonicare op zo’n hoge frequentie dat deze een cavitatiekracht creëert die tandplak van de tanden af ​​blaast zonder de tand daadwerkelijk aan te raken. Er zijn verschillende opzetborstels voor verschillende toepassingen, waardoor de veelzijdigheid van het apparaat toeneemt. Het heeft een ingebouwde kwadrant-timer, zodat mensen het apparaat gebruiken voor de aanbevolen poetstijd. ”

Seago Sonic tandenborstel

Deze hebben we aan het lijstje toegevoegd omdat niet iedereen € 100.- kan neerleggen voor een electrische tandenborstel. Dus hier een SAEGO die we vonden op AliExpress. Voor zo’n 2 tientjes heb je deze al in huis met zijn 35000 poetsbewegingen per minuut.

Seago-sonic-Tandenborstel-USB-oplaadbaar-Lading-Sonische-tandenborstel-Elektrische-met-5-Opzetborstels-sg

  • PVC / Roestvrij staal
  • 33000 poetsbewegingen p/minuut AItem
  • Materiaal: Oplaadbare tandenborstelGrootte: tandelektrode borstelCommodity
  • Certificering: 3CType:

link. AliExpress

Lees ook ons artikel: Tandenpoetsen. Rolbevestigend?

mooi & gezond algemeen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *