Single lady

Het is 11 november officieel Singles Day. Het officiële begin van voor alle online en offline verkoopactiviteiten rond de feestdagen. Iets eerder gepland dan Black Friday. Eigenlijk is dit Singles Day is bedacht door de Chinese internetgigant Alibaba van onder meer AliExpress om het vrijgezelle leven te vieren. Het idee is simpel: koop eens een keer een cadeau voor jezelf! Voor Nederland misschien wel een hele goede zet want onze feestdagen beginnen vanwege Sinterklaas enkele weken eerder dan in de rest van de wereld.

Bol.com

Ook Bol.com verwacht dit jaar veel van Singles Day en doet zaterdag duizenden producten in de aanbieding. Zelf zeggen ze dat Singles Day een extra Nederlandse feestdag moet worden waarop je cadeaus aanschaft om jezelf te verwennen.

Singles Day

Het mooie van online shoppen is dat je nu al van alles in je winkelwagentjes kan doen en laten staan om dan zaterdag te kijken hoeveel korting daar nog afgaat.

Kortom. Ik denk dat ik de hele zaterdagavond met mijn laptop op schoot voor de TV zit want ik ben natuurlijk bang dat ik iets tekort kom.

Aliexpress_sale

 

.

Nieuw! Singles Day op 11 november
Getagd op:                    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *