Hype rond Pokémon Ultra Sun 39,99 bij Bol.com

Hype rond Pokémon Ultra Sun

De nieuwe pokemon komt eraan. Pokémon ultra sun

Het spel keert terug naar de tropische Alola-regio voor een nieuw Pokémon-avontuur! Deze nieuwe game laat spelers met een aanpasbaar hoofdpersonage een nieuw avontuur beginnen. Een nooit eerder verteld verhaal leidt tot grootschalige gebeurtenissen. De legendarische Pokémon die licht steelt, Necrozma, is getransformeerd in twee nieuwe vormen: Dusk Mane Necrozma, die bezit heeft genomen van Solgaleo, en Dawn Wings Necrozma, die bezit heeft genomen van Lunala..

Leverbaar vanaf 17 november 2017 maar nu al te bestellen als preorder.

Hype rond Pokémon Ultra Sun
Getagd op:                        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *