Top 10 best verkochte drones in 2017

Mannenspeelgoed drone

Een drone is momenteel het best verkochte mannenspeelgoed volgens Bol.com. En laten we wel wezen, iedere man wil ook zo’n ding. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van een drone? Hier een opsomming van de 10 best verkochte drones in 2017 volgens Bol.

Air Hogs Hyper Drift 2 in 1

 • Camera: Nee

Race over land en vlieg door de lucht met de Air Hogs Hyper Drift 2-in-1 Drone!
Aangedreven door een turbo dronemotor haalt de drone over land halsbrekende snelheden. Koppel de drone los en vervolg de race door de lucht! De kooi zet zichzelf weer overeind dus je kunt meteen weer door!

€ 36,99 adviesprijs. Bron: Bol.com

Syma X5SW Drone Quadcopter WiFi FPV Met 2K Camera

 • Camera: Ja
 • Accuduur: 8 min
 • Bereik: 100 m
 • Terugkeerfunctie
 • Live-view

Betaling in contant is niet mogelijk voor al onze drones.Onmogelijke plaatsen bezichtigen
vanaf de hoogste hoogtes terwijl u zelf stuurt? Met de Syma X5SW is het mogelijk voor iedereen! Bovendien is deze drone klein genoeg om ook binnen te gebruiken.

De elektronicafabrikant Syma zorgt al jaren voor de beste budget quadcopter drones en doen niet af aan de functionaliteiten van de duurste drones. U kan uw smartphone simpelweg aansluiten op de afstandsbediening met behulp van de app waarmee u de live videofeed kan bekijiken en zo de drone makkelijk besturen.

De Syma X5SW onderscheid zich met een First Person-view camera waardoor u de beelden kan bekijken alsof u er zelf bij bent. De camerabeelden zien er helderscherp uit met een HD 2.4G camera, deze heeft zes beweeghoeken wat u de mogelijkheid geeft om elke kant op te kijken.

De drone heeft met één oplaadbeurt 8-10 minuten vliegtijd, en de batterij is opgeladen op minder dan twee uur.

€ 79,99 adviesprijs. Bron: Bol.com

DJI Phantom 3 Standard

 • Camera: Ja
 • Accuduur: 25 min
 • Terugkeerfunctie
 • Live-view

Maak kennis met de DJI Phantom 3 Standard drone: de meest toegankelijke en intelligente
vliegende camera ooit gebouwd. Makkelijk te vliegen en ontworpen om iedereen mee te laten vliegen in de lucht.

Geniet van de sensatie van de vlucht als je door de lucht versnelt. Krachtige, responsieve motoren sturen de Phantom omhoog, precies zoals je wilt. Sta stil op een plaats, versnel, of vlieg hoger in een handomdraai.

Gebogen DJI elektromagneten worden gebruikt om de motoren op hoge, regelbare snelheden te laten draaien door magnetische kracht, zonder enig fysiek contact, om de duurzaamheid te vergroten. Vooruitgang in efficiëntie en betrouwbaarheid verbreden de grenzen van de huidige technologie en geven langere vluchten.

€ 444,- adviesprijs. Bron: Bol.com

DJI Mavic Pro

 • Camera: Ja
 • Accuduur: 27 min
 • Bereik: 7000 m
 • Terugkeerfunctie
 • Live-view

De DJI Mavic Pro is de nieuwste drone uit de stal van DJI. Het merk, wat bekend staat om
haar kwaliteit en innovatie heeft met de Mavic Pro een enorm compacte drone op de markt gebracht. De DJI Mavic Pro is opvouwbaar en daarom makkelijk mee te nemen. De drone kan filmen in 4k en met de 12 megapixel camera is het mogelijk om geweldige foto’s te maken. Tevens kan de DJI Mavic Pro een snelheid behalen tot en met 65 km/h.
Door middel van verschillende sensoren kan de drone obstakels ontwijken en met de tracking functie is het mogelijk om in te stellen dat je drone je volgt zonder het apparaat zelf te besturen. Met een maximaal bereik van 7km is het mogelijk om van langere astand te filmen en te streamen.
Een andere unieke feature is het maken van een “Dronie”, door te zwaaien naar de drone kun je vervolgens door een beweging een selfie maken.
Nieuw bij de DJI Mavic Pro is de mogelijkheid om de drone te besturen met je smartphone in plaats van de controller.
De vliegtijd is maximaal 27 minuten, herkent het de afstand tot de grond en het is mogelijk om te vliegen met de DJI Goggles.
Met al deze bijzonder en unieke features is de aanschaf van de DJI Mavic Pro een perfecte keuze.

€ 1088,99 adviesprijs. Bron: Bol.com

 

Nikko Air Elite Racers 220 – Racedrone

 • Camera: Ja
 • Accuduur: 3 min
 • Bereik: 20 m
 • Live-view

De eerste, toegankelijke First Person View (FPV) race drone waarmee je je volledig in de
race waant met professionele 5.8GHz video overdracht: zonder beeldvertraging!
Door de meegeleverde bril zie je wat jouw drone ziet, direct en zonder vertraging! 4 videokanalen voor races met meerdere spelers. De drone is uitgerust met multi-kleuren LED’s die kunnen worden ingesteld op een specifieke kanaal-kleur, voor gemakkelijke herkenning tijdens de race.
Neem je race met video op en neem foto’s met de meegeleverde micro SD kaart.

Met 3 ervarings-instellingen van Beginner tot Pro. Instelbaar snelheidsniveau (tot 40+ km/u) en aanpasbare Beta-Flight software die zelfs de meest ervaren piloot veel vliegplezier zal geven!

Met niet minder dan 16 ingebouwde stunts die kunnen worden geactiveerd met één knop zoals bijvoorbeeld flips, rollen, dwars-as rollen en spins.

De afstandsbediening met haptische feedback kan ook gebruikt worden om te vliegen met je drone in de gratis te downloaden DRL™ Race Simulator. Hiermee heb je de mogelijkheid om niet alleen het vliegen te oefenen maar ook te racen op de virtuele tracks van de Drone Racing League!

De Nikko Air Elite 220 FPV Pro is extreem duurzaam door zijn robuuste design en wordt
vliegklaar geleverd met bril en 4.3” FPV scherm (5.8 GHz), micro SD kaart, rotor bescherming, reserve propellers, geavanceerde 2.4GHz afstandsbediening met verwisselbare joysticks, 4xAA batterijen, 1×500 mAh 7.4V LiPO battery pack en USB-laadkabel. Geschikt voor 14+

€ 189,- adviesprijs. Bron: Bol.com

Gear2Play Infinity

 • Camera: Nee
 • Accuduur: 10 min
 • Bereik: 30 m
 • Terugkeerfunctie

De op afstand bestuurbare 4-kanaals Gear2Play Infinity drone kan naar alle richtingen
vliegen. De gyrotor geeft extra stabiliteit Dankzij de 2.4G technologie heeft de drone een bereik van 30 meter en is het mogelijk tot 10 mensen tegelijk te spelen zonder elkaar te storen. Veel plezier met het maken van coole loopings!

Oplaadbaar met de meegeleverde USB kabel. Exclusief 4 AAA batterijen.

€ 29,99 adviesprijs. Bron: Bol.com

Drone mission

Camera: Nee
Bereik: 30 m

Een grote op afstand bestuurbare Truck inclusief Drone. De 2-in-1 functie maakt het
mogelijk om met 1 controller beide voertuigen te besturen. De intelligente Truck heeft een unieke follow me functie, waardoor de Drone de Truck automatisch kan traceren én volgen! In Truck modus bestuur je met gemak de truck met drone op het dek door de kamer. Dit dek fungeert tevens als oplaadstation voor de drone. Zet de controller op Drone modus en de drone vliegt vanaf het oplaadstation de lucht in. De Drone is voorzien van auto-hovering en headless mode systeem wat zorgt voor maximale gebruiksvriendelijkheid. In de Follow modus bestuur je de truck, en met een druk op de knop zal de drone opstijgen en de truck automatisch blijven volgen. Beide voertuigen zijn voorzien van stoere lichteffecten

€ 63,16

Pocket Mini Drone

 • WIFI-Camera
 • Opvouwbaar: Ja
 • Camera: Ja
 • Accuduur: 10 min
 • Bereik: 40 m
 • Live-view

Mini Drone Het welgewaardeerde dronemerk Kattop heeft een nieuw prachtig opvouwbaar model.
Deze drone heeft de topspecificaties voor recreatief gebruik. Met de ingebouwde camera kan je alles vastleggen en live volgen. De besturing gaat via de VS FPV app die gratis te downloaden is in de Google Play store en de APP store. De besturing is eenvoudig en je maakt makkelijk foto’s en video’s met een druk op de knop. Het mooie hiervan is dat de foto’s en video’s in een keer op je mobiel staan. Het opladen van de batterij gaat via een bijgeleverde usb stick.
Opvouwbaar
Deze drone is vooral ontworpen om hem op vele plekken mee te nemen. De propellers van de drone is namelijk opvouwbaar waardoor de inhoud van de drone nog maar 14x7x3 cm wordt. Er zit ook nog eens een mooie opbergzak bij.
Functies
De Drone heeft verschillende ingebouwde functies die je via de app kunt aanzetten. Zo kan je een 3d flip maken. Je kan de drone automatisch rustig laten landen. Met de G-sensor modus kan je de drone de bewegingen laten volgen die jij maakt met jou smartphone. Als laatste is er nog de ‘Altitude’ functie, waarmee je drone stabiel kan laten vliegen.
Hoe werkt de Drone
De drone heeft een ingebouwd wifi systeem die je op je mobiel moet opzoeken. Als je je mobiel met de wifi verbind, moet je de app openen. De drone moet automatisch connecten. Druk op de ‘Altitude’ knop en vervolgens links onderin op het pijltje naar boven. De propellers starten met draaien en de drone is klaar om te vliegen!

€ 59,95 adviesprijs. Bron: Bol.com

DJI Spark Alpine

 • Camera: Ja
 • Accuduur: 16 min
 • Bereik: 100 m
 • Terugkeerfunctie
 • Live-view

DJI Spark Maak kennis met de meest compacte DJI drone tot nu toe! Het is misschien niet te
geloven maar de nieuwe DJI Spark is zelfs kleiner dan twee blikjes frisdrank op elkaar. Met de afmeting van 14.3 x 14.3 x 5.5cm en het gewicht van 300 gram past de DJI Spark gemakkelijk in de meeste tassen en zakken.
De DJI Spark is te besturen met een controller*, met een smartphone en gedeeltelijk met de hand.
Met verschillende functies zoals: ActiveTrack, TapFly, Pano (panorama) en Shallow Focus (focus met een vervaagde achtergrond) is het mogelijk allermooiste beelden te maken. Je kunt daarnaast door middel van Rocket, Dronie, Circle en Helix de meest geweldige shots opnemen.

De DJI Spark is in meerdere kleuren beschikbaar: Alpine White, Sky Blue, Meadow Green, Lava Red en tot slot Sunrise Yellow.

De camera

De DJI Spark heeft een 2 axis gimbal en een 12 megapixel camera die met 30fps full HD video’s kan opnemen. Verder kan de DJI Spark 3,968 x 2,976 resolutie foto’s maken. Tevens heeft de DJI Spark een 1/2.3 CMOS sensor en een f/2.6 “wide-angle” lens

Talk to the hand

Buiten de mooie functies die de DJI Spark meegenomen heeft van eerdere DJI modellen brengt de DJI Spark ook nieuwe functies met zich mee. Je kunt de DJI Spark namelijk besturen met de bewegingen van je hand. Deze nieuwe feature heet dan ook PalmControl. Beweeg de drone dus waar jij hem hebben wil en geef hem de opdracht een foto te maken met een simpele beweging. Het is hierbij wel van belang dat de DJI Spark binnen een afstand van 3 meter blijft om de gebaren te kunnen herkennen. Door het gemak van de PalmControl wordt het nog makkelijker om even snel de DJI Spark uit de tas te pakken en die ene mooie selfie bovenop de berg te schieten.

€ 515,- adviesprijs. Bron: Bol.com

Gear2Play Smart

 • Camera: Ja
 • Accuduur: 12 min
 • Bereik: 30 m
 • Terugkeerfunctie
 • Live-view

Vliegen met de nieuwe Smart drone van Gear2Play geeft vliegen en tegelijkertijd foto’s en
video’s maken een compleet nieuwe dimensie!
De Smart Drone is dan ook geschikt voor zowel binnen als buitenshuis vliegen. De ingebouwde gyro zorgt ervoor dat de drone stil kan blijven hangen waardoor scherpe foto’s en video’s gemaakt kunnen worden. Het is nu zelfs mogelijk om met een gratis app via je smartphone het beeld direct te streamen dmv een unieke Wifi verbinding.
Kortom, tijdens je vlucht kun je nu live de video opnames op je smartphone meekijken!

De Smart Drone heeft daarnaast extra speelfuncties waarmee je gave loopings kan maken. De Smart Drone heeft als eerste drone de unieke ‘auto return’knop, waarmee je de Drone met 1 druk op de knop automatisch naar je zender laat terugkeren. De Smart Drone is tevens extra gebruiksvriendelijk met de ‘headless’ functie, 6 kanalen voor het vliegen in alle richtingen en drie verschillende vliegsnelheden waardoor de drone geschikt is voor zowel beginnende vliegers als meer ervaren vliegers.
Dankzij de 2.4 Ghz techniek kunnen er meerdere personen tegelijk vliegen zonder dat de drones met elkaar storen!
De Smart drone heeft nu zelfs 2 besturing mogelijkheden;
1.Via de traditionele controller
2.Via je smartphone voor ervaren vlieger.
De Drone is gemakkelijk oplaadbaar door middel van de meegeleverde USB kabel. Oplaadtijd 40 minuten, speeltijd circa 12 minuten.
Afmetingen drone; 32 x 32 cm. Bereik Drone ongeveer 30 meter.

€ 61,99 adviesprijs. Bron: Bol.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *