Niets zo veranderlijk als de mode. Maar er zijn modellen schoenen die nooit verdwijnen. Hieronder enkele klassiekers die nooit uit het straatbeeld lijken te verdwijnen

Vans Old School

Vans Sneakers Old School black

In 1966 werd in Californië de Van Doren Rubber Company opgericht. Binnen enkele jaren was hun Vans schoen het favoriete merk voor vrijwel alle skaters.

 

 

AdidaS STAN SMITH

Adidas Stan Smith

Stanley Roger “Stan” Smith (geboren in Pasadena 1946) is een Amerikaans oud-tennisser. Met zijn tennispartner Bob Lutz vormde hij één van de beste dubbels aller tijden. Samen wonnen ze vele belangrijke titels. Smith werd in 1971 door Adidas benaderd om zijn naam te verbinden aan een tennisschoen: de Adidas Stan Smith. Deze tennisschoen, die nu nog steeds in productie is en nauwelijks veranderd is qua vormgeving, wordt niet meer gebruikt als tennisschoen maar vooral als sneaker.

( bron: Wikipedia)

 

klassieke brogue

Klassieke Brogues

Brogues komen oorspronkelijk uit Ierland, waar de schoenen werden gezien als schoenen om mee te wandelen. De laatste jaren zijn brogues weer helemaal hip en zijn ze ideaal wanneer je nette schoenen zoekt die heerlijk dragen.

Adv. Schoenenzoeker: Zoek je schoenen in 20 verschillende schoenenwinkels en vergelijk de prijs.
Schoenenzoeker
Zoek je schoenen in de goedkoopste winkel
Old school schoenen die altijd zullen blijven
Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *