zorgpremie 2018

De premies ziektekosten verzekeringen zijn bekend. De premies van aanvullende verzekeringen en tandverzekeringen gaan omhoog. Delta Lloyd zegt dat de premie onder meer omhoog moet vanwege een stijging van de zorgkosten. Delta Lloyd verhoogt ook de premie voor de basisverzekering (restitutiepolis). Het gaat om een stijging van 3,24 procent. De maandpremie stijgt daarmee naar 119,58 euro.

OHRA Zorgverzekering verhoogt zijn maandelijkse ziektekosten premie naar 107,95 euro. De stijging van de premie is volgens het verzekeringsconcern onder meer het gevolg van de toenemende vraag naar zorg en reguliere loon- en prijsstijgingen. Naar eigen zeggen biedt OHRA als een van de weinige verzekeraars haar klanten ook volgend jaar een volledig vrije zorgkeuze.

Klik hier voor een overzicht van de zorgpremies zoals tot dusver bekend

Zorg en Zekerheid

Concurrent Zorg en Zekerheid zegd dat in ieder geval de premie voor de basisverzekering in januari met 12 euro per jaar omlaag gaat.

Zorg en Zekerheid, dat het hoofdkantoor in Leiden heeft staan en zich richt op het westen van het land, haalt in totaal 33 miljoen euro uit de reserves. Dat komt neer op 87 euro per verzekerde op jaarbasis. De meest gekozen polis van de regionaal opererende verzekeraar gaat 114,95 euro per maand kosten.

Klik hier voor een overzicht van de premies zoals tot dusver bekend

Vergelijk uw ziektekostenverzekering

Nieuwe premies ziektekosten verzekeringen 2018 bekend
Getagd op:                                                

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *