Zoals ieder jaar gaan schieten er ook dit jaar weer miljoenen mensen in de stress omdat ze geen flauw idee hebben wat voor cadeau ze voor hun naasten moeten kopen. want alles wat we nodig hebben dat hebben we immers al. Om wat cadeau ideeën op een rij te zetten hieronder een opsomming van de meest populaire cadeautjes van 2017.

Stuntstep

Al vanaf begin 2017 is de stuntstep een veel gevraagd cadeau in zo ongeveer alle leeftijden tot 15 jaar. Het lijkt een lief klein stepje en dat is het in principe ook maar kinderen kunnen er de raarste capriolen mee uithalen. Het is dan ook raadzaam wanneer je besluit een stuntstep aan te schaffen ook de nodige valbescherming aan te schaffen zoals helm kniebeschermers en handschoenen.

Prijzen vanaf zo’n € 60,- maar je kunt het zo duur maken als je wilt.

Bron: Bol.com

Hatchimals

Hatchimals zijn Sp-EGG-taculaire verrassingen. Gebruik je liefde en zorg goed voor ze om hun ei uit te broeden! Hou het ei vast, speel ermee en de Hatchimals zullen geluiden maken hoe ze zich voelen. Elke Hatchimal heeft heeft een eigen, unieke persoonlijkheid. De ene houdt ervan om te bewegen, terwijl de ander liever herhaalt wat je zegt. Laat ze groeien van baby naar peuter naar kind en leer ze in iedere fase nieuwe dingen! Een Hatchimal kan leren praten, dansen, zingen, grappen maken, spelletjes spelen en nog veel meer. Welke Hatchimal heb jij?

Er zijn verschillende Hatchimals te krijgen en prijzen lopen uiteen van € 12,99 tot € 75,-

Bron: Bol.com

Nintendo switch. Spelcomputer voor thuis en onderweg.

De nieuwste spelcomputer van Nintendo is een 2in1. Zowel een ouderwetse console die op de TV kan worden aangesloten als een handige handheld voor onderweg. Met de Nintendo Switch beleef je onderweg dezelfde game-ervaring als thuis, zelfs zonder tv. Met Nintendo Switch speel je jouw favoriete games altijd, overal en met iedereen. Sluit je systeem aan op je tv, om games op het grote tv scherm te kunnen spelen. Dit is de ideale manier om thuis plezier te maken met familie en vrienden. Als je geen tv bij de hand hebt, haal je de Nintendo Switch uit de houder en klap dan de standaard van de Nintendo Switch uit. Geef een controller aan een vriend om samen of tegen elkaar te spelen op het scherm van de Nintendo Switch. Je kunt ook onderweg de games spelen in handheld stijl waarbij de controllers aan het Nintendo Switch scherm vast zitten.

Switch & Play – speel altijd, overal en met iedereen. adviesprijs € 359.-

Bron: Bol.com

Call of duty WWII

De nieuwste versie van het computerspel Call of Duty keert terug naar zijn oorsprong met Call of Duty: WWII. De nieuwe versie geeft een compleet nieuwe draai aan de game-ervaring voor Xbox, Playstation4 of PC.  Scherpschutters staan midden in de actie met nauwkeurig afgestemde geweren.. Goed uitgerust met munitie en tactische granaten letterlijk in het heetst van de strijd.

adviesprijs € 59.99.  Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar.

Bron: Bol.com

Virtual reality bril

Een virtual reality bril moet je in ieder geval 1x in je leven op hebben gehad. Een geweldige ervaring. Als je je er meer mee wilt zoals virtual gaming of verre ruime reizen reizen, dat ligt aan je zelf. Ook hier kun je het weer zo duur maken als je wilt. Maar om in te stappen raad ik aan om eerst zo’n ding te kopen waar je je eigen telefoon in hangt en download een leuke app hiervoor.

Bron: Bol.com
zie verder ook nog:

Happy socks. Leuk voor Mama

Happy Socks is in 2008 opgestart door twee vrienden die vrolijkheid willen verspreiden door van iets alledaags een kleurrijk design te maken. Kwaliteit, kundigheid en creativiteit staan hierbij centraal. Tegenwoordig worden Happy Socks verkocht in al meer dan 90 landen en op alle continenten. Alle sokken zijn unisex omdat zij er in geloven dat je zelf moet bepalen welke sokken je leuk vindt. Hierdoor zijn er kwalitatief goede sokken voor iedere gelegenheid, mentaliteit en stijl.

Bron: Bol.com

Hoverboard

Een hoverboard is een rage en een gemotoriseerd, tweewielig skateboard waar je trucjes mee kunt doen. Door je lichaamsgewicht te verplaatsen kun je sturen, versnellen en remmen. Je behoudt je balans door ingebouwde gyroscopen. Een hoverboard met grotere wielen, massieve banden en forsere accu past bij ruwere, oneffen ondergrond. Kleinere, wendbare wielen en luchtbanden zijn ideaal voor korte afstanden op vlakke ondergrond.

Bron: Bol.com

GoPro camera

Alle jonge kinderen willen tegenwoordig youtuber worden en daar is de GoPro de meest populaire camera voor. Action camera’s zijn kleine videocamera’s. Omdat ze compact en licht zijn, neem je ze overal gemakkelijk mee naartoe. Dankzij de extreme groothoekstand leg je vrijwel alles om je heen vast. Action cams zijn waterdicht, stofdicht en schokbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor de vakantie, tijdens mountainbiketochten of extreme sporten. Met verschillende mounts bevestig je de action cam op allerlei manieren, bijvoorbeeld op je helm.

En ook hier kun je het in prijs weer zo duur maken als je zelf wilt.

Bron: Bol.com

Happy socks

Top 8 sinterklaas cadeau’s 2017
Getagd op:                            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *