Leuk van cadeautje van Heineken. Biertegoed

Heineken heeft  voor iedereen die thuis af en toe een biertje drinkt maar eigenlijk ook wel vaker buiten de deur zou willen doen. De Biertegoed app. kunt via in de supermarkt gekochte produkten gratis bier sparen voor in het café.

Je bouwt saldo op een Heineken verpakking met Biertegoed code in de winkel te kopen en die code te activeren in je app. Met het saldo op je App kun je in ruim 2000 deelnemende gelegenheden genieten van een vers getapte Heineken aan de bar. Leuk toch.

Vervolgens kun je op de  Biertegoed locator zoeken om een Café te vinden bij je in de buurt waar je je tegoed kan verzilveren.

Heineken biertegoed locator

klik op de banner hieronder om de app te downloaden van de Heineken site.

 

Heineken biertegoed

Verschillende Heineken producten zijn sinds kort voorzien van een code. De deelnemende verpakkingen zijn te herkennen aan het Heineken Biertegoed logo met het aantal  punten: ¼, ½ of 1 heel punt. Met de app kun je ook je Biertegoed opwaarderen en een heel biertegoed verzilveren voor een vers getapt pilsje aan de bar. De punten zijn 6 maanden geldig en kunnen worden verzilverd in deelnemende Heineken-cafés. Er gelden beperkingen t.a.v. het maximum aantal te sparen en te verzilveren per dag. Kijk hier voor alle vragen en voorwaarden hier om naar de Heineken website te gaan.

Voor 18 jaar en ouder.

Marktplaats

Alles is handel. Er staan ook al advertenties op marktplaats waar mensen hun punten proberen te verhandelen. Aanbieders bieden hun biertegoed codes  te koop aan en zo kun je je totaal aanvullen tot een volledig biertje.

biertegoed te koop op marktplaats

 

GRATIS BIER. Sparen om uit te gaan. Biertegoed.
Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *